Neem contact met ons

Loodgietersbedrijf Utrecht staat u graag bij en zijn snel terecht bij spoed! Neem direct contact op met ons team van Loodgietersbedrijf en wij staan voor u klaar!

Contact Us

Laten we uw probleem oplossen 👨‍🔧

Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier, wij helpen je graag.

Contactformulier

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 36 56 32 73 Wilt u een kosteninschatting of heeft u vragen over uw project? Dan kunt u ons bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Mail ons

info@loodgietersbedrijfutrecht.nl

Adres

Europaplein 124, 3526 WC Utrecht, Netherlands

Bel ons

+(31) 63 656 32 73

Openingstijden

24/7 spoedservice

Luc van Wietmarschen
Luc van Wietmarschen
Snel geholpen en goed afgehandeld!
AnnemarIe Steutel
AnnemarIe Steutel
Ik belde voor een spoedreparatie CV-ketel, hij was er snel. Goede uitleg van wat er mis was en alles is snel opgelost! Erg tevreden 🙂
Han Orsel
Han Orsel
Sanitaire klus netjes uitgevoerd.
Bertine Cremers
Bertine Cremers
Oudere badkamer in ons nieuwe huis behouden. Door Alladin en collega wc-lekkage verholpen en in de douche voegen en kitnaden vervangen om lekkage te voorkomen en nieuwe douche- en badkraan geïnstalleerd. Komt vooraf langs voor prijsopgave, houdt zich aan de afspraken en communiceert helder tijdens de klus en denkt mee over oplossingen, was wat puzzelen in onze bestaande badkamer.
krishnaswathi hs
krishnaswathi hs
Always Fast, professional and reliable service! Just go for it 😊
Sandra Schemering Reelfs
Sandra Schemering Reelfs
Wij hadden een grote verstoppping in onze keuken. Ik heb aan het einde van de middag gebeld met dit loodgietersbedrijf en om 20.00 uur kwamen ze nog langs om dit te verhelpen. Ik kan niet anders zeggen, wat een geweldige service ! Het was geen makkelijke klus maar ze gingen niet weg voordat het echt verholpen was. Ook een zeer schappelijke prijs berekend ! Als je een probleem hebt aarzel niet om dit bedrijf te bellen ! Ik ben heel blij met het resultaat en de service.
Tiago Da Costa
Tiago Da Costa
Quick, efficient, and cleaned out all my blockages highly recommend!
Theo Van Veldhuizen
Theo Van Veldhuizen
Snelle service, goed werk! (was simpele klus, wasmachinekraan vervangen). Was in een kwartiertje gedaan!
Eric Wolters
Eric Wolters
They installed a new hanging toilet in our bathroom, performed repairs to the toilet tank that's in the wall, and fixed the downstairs floor heating (by draining the pipes and doing fix-up work in the 'meterkast' installation). Very transparent about the work they can do, the costs, when they can come to work, etc. Great service with an informative explanation of the fine works, and very professional! Highly recommended!