Over ons

Heeft u last van lekkages of verstoppingen in de regio Utrecht? Wilt u de badkamer renoveren of tegels plaatsen? Dan staat Loodgietersbedrijf Utrecht voor je klaar! U kunt bij ons terecht voor oprecht advies, kwaliteit en hulp op maat. Heeft u een calamiteit die snel opgelost moet worden? Dan komen we direct naar u toe.

Over Ons

Na succesvol te hebben gewerkt met andere bedrijven viel ons al snel op dat het veel beter kon. Dit is waar Loodgietersbedrijf is ontstaan in 2019: waar de klant meer dan alleen een nummer is, en de tijd genomen wordt zodat er vakkundig gekeken kan worden naar het probleem en advies op maat kan worden gegeven.

Ons team staat voor kwaliteit over kwantiteit, en verbinding met de klant. Wat wij hiermee bedoelen? Dat wij niet alleen het probleem zo snel, en secuur mogelijk zullen verhelpen. Maar dat wij willen dat u als klant de juiste handvatten krijgt om verder te kunnen zodra wij de deur uitlopen. Dat onze deur altijd open staat wanneer u met een vraag zit, en dat geen probleem ons te groot is. Wij doen ons werk met veel passie en willen dat de ervaring van de klant altijd voorop komt!

 

Wilt u dat wij even langskomen om het probleem nader te bekijken, of vindt u het via de Whatsapp toch net iets fijner? Dan is dit bij Loodgietersbedrijf Utrecht allemaal mogelijk!

 Geen details zijn teveel, en geen gesprek onnodig. Dit zodat onze vakmannen goed voorbereid te werk kunnen gaan, maar ook zodat u weet wat u kunt verwachten en snel weer door kunt.

Want bij ons begrijpen wij dat uw tijd veel waard is, en u snel weer door wilt met uw dagelijkse bezigheden.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op de website, of stuur ons gerust een bericht! Loodgietersbedrijf Utrecht: Omdat bij ons de klant op nummer 1 staat.

Veerle Reijnders
Veerle Reijnders
7 December 2023
Erg fijne dienstverlening! Kon dezelfde dag nog komen voor onze lekkage. Goede communicatie en vriendelijk.
Aimee Schuiteman
Aimee Schuiteman
7 December 2023
De nieuwe boiler ging er snel in. Goede service! Ook werd ik erg snel geholpen nadat ik had gebeld
J Kragten
J Kragten
16 November 2023
Prima reparatie en communicatie goed en vriendelijk
Lucija Kisic
Lucija Kisic
14 November 2023
Fixed the blockage in the drain fast and successful. Would definitely recommend!
Martin Dijkman (NL)
Martin Dijkman (NL)
2 November 2023
Vriendelijke en professionele loodgieters. Efficiënte communicatie en goed geholpen
Teresa Perestrello Duffner Bessa
Teresa Perestrello Duffner Bessa
18 Oktober 2023
I had a blockage and it was completely solved in good time! Aladdin did not give up Until he understood the problem and really solved it! Honest about The price, every time something additional was needed would be explained !I truly recommend
Roberto Rodino
Roberto Rodino
10 Oktober 2023
Erg tevreden over een snelle en goede oplossing voor een flinke verstopping in de keuken / kruipruimte. Vriendelijk en bekwaam.
Annemiek Kollmann
Annemiek Kollmann
6 Oktober 2023
Ben zeer tevreden over de service.
Cloudy Roos
Cloudy Roos
8 September 2023
Vakkundig en snel geholpen met het verhelpen van waterslag. Ook erg blij met de uitleg over het probleem en de afstemming over het oplossen ervan. Ben echt goed geholpen!