Over ons

Heeft u last van lekkages, verstoppingen en badkamer renovatie in de regio Utrecht? Wilt u de badkamer renoveren of tegels plaatsen? Dan staat Loodgietersbedrijf Utrecht voor je klaar! U kunt bij ons terecht voor oprecht advies, kwaliteit en hulp op maat. Heeft u een calamiteit die snel opgelost moet worden? Dan komen we direct naar je toe.

Over Ons

Na succesvol te hebben gewerkt met andere bedrijven viel ons al snel op dat het veel beter kon. Dit is waar Loodgietersbedrijf is ontstaan in 2019: waar de klant meer dan alleen een nummer is, en de tijd genomen wordt zodat er vakkundig gekeken kan worden naar het probleem en advies op maat kan worden gegeven.

Ons team staat voor kwaliteit over kwantiteit, en verbinding met de klant. Wat wij hiermee bedoelen? Dat wij niet alleen het probleem zo snel, en secuur mogelijk zullen verhelpen. Maar dat wij willen dat u als klant de juiste handvatten krijgt om verder te kunnen zodra wij de deur and badkamer renovatie.Dat onze deur altijd open staat wanneer u met een vraag zit, en dat geen probleem ons te groot is. Wij doen ons werk met veel passie en willen dat de ervaring van de klant altijd voorop komt!

3+
Years of
experience
badkamer renovatie Loodgieter Utrecht

Badkamer renovatie, Lekkage - Loodgieter Utrecht | Over Ons

Wilt u dat wij even langskomen om het probleem nader te bekijken, of vindt u het via de Whatsapp toch net iets fijner? Dan is dit bij Loodgietersbedrijf Utrecht allemaal mogelijk!

 Geen details zijn teveel, en geen gesprek onnodig. Dit zodat onze vakmannen goed voorbereid te werk kunnen gaan, maar ook zodat u weet wat u kunt verwachten en snel weer door kunt. Badkamer renovatie

Want bij ons begrijpen wij dat uw tijd veel waard is, en u snel weer door wilt met uw dagelijkse bezigheden.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op de website, of stuur ons gerust een bericht! Loodgietersbedrijf Utrecht: Omdat bij ons de klant om nummer 1 staat. Badkamer renovatie

erik berkhof
erik berkhof
23. November, 2022.
Radiatoren werden niet warm. Binnen één dag stonden ze op de stoep en werden direct de radiatorkranen vervangen omdat deze vanwege ouderdom niet meer open gingen. Snel en vakkundig! Mannen bedankt!
Diederik Groesbeek
Diederik Groesbeek
1. November, 2022.
Lastige gootsteen verstopping en een lekkage. Op tijd. Goed. Vriendelijk. Alles weer netjes opgeruimd. Waarschijnlijk niet de goodkoopste maar ik ben zeer tevreden!
Anton Schreuder
Anton Schreuder
29. Oktober, 2022.
Very friendly and did a thorough job. Double checked everything. Highly recommend!
Joris Staal
Joris Staal
27. Oktober, 2022.
Heel snel en goed geholpen. Vriendelijk en netjes.
Patrik Niklasson
Patrik Niklasson
23. Oktober, 2022.
Great experience and very professional
L. Stelling
L. Stelling
22. Oktober, 2022.
Erg goede snelle service. Bovendien is Aladin heel aardig.
Abdullah Abdulfattah
Abdullah Abdulfattah
15. Oktober, 2022.
Komt zijn afspraken na.
sjaak berg
sjaak berg
10. Oktober, 2022.
heel tevreden over de loodgieters van loodgietersbedrijf utrecht