Over ons

Heeft u last van lekkages of verstoppingen in de regio Utrecht? Wilt u de badkamer renoveren of tegels plaatsen? Dan staat Loodgietersbedrijf Utrecht voor je klaar! U kunt bij ons terecht voor oprecht advies, kwaliteit en hulp op maat. Heeft u een calamiteit die snel opgelost moet worden? Dan komen we direct naar u toe.

Over Ons

Na succesvol te hebben gewerkt met andere bedrijven viel ons al snel op dat het veel beter kon. Dit is waar Loodgietersbedrijf is ontstaan in 2019: waar de klant meer dan alleen een nummer is, en de tijd genomen wordt zodat er vakkundig gekeken kan worden naar het probleem en advies op maat kan worden gegeven.

Ons team staat voor kwaliteit over kwantiteit, en verbinding met de klant. Wat wij hiermee bedoelen? Dat wij niet alleen het probleem zo snel, en secuur mogelijk zullen verhelpen. Maar dat wij willen dat u als klant de juiste handvatten krijgt om verder te kunnen zodra wij de deur uitlopen. Dat onze deur altijd open staat wanneer u met een vraag zit, en dat geen probleem ons te groot is. Wij doen ons werk met veel passie en willen dat de ervaring van de klant altijd voorop komt!

 

Wilt u dat wij even langskomen om het probleem nader te bekijken, of vindt u het via de Whatsapp toch net iets fijner? Dan is dit bij Loodgietersbedrijf Utrecht allemaal mogelijk!

 Geen details zijn teveel, en geen gesprek onnodig. Dit zodat onze vakmannen goed voorbereid te werk kunnen gaan, maar ook zodat u weet wat u kunt verwachten en snel weer door kunt.

Want bij ons begrijpen wij dat uw tijd veel waard is, en u snel weer door wilt met uw dagelijkse bezigheden.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op de website, of stuur ons gerust een bericht! Loodgietersbedrijf Utrecht: Omdat bij ons de klant op nummer 1 staat.

marinus achterberg
marinus achterberg
3 Augustus 2023
Snel en goed werk afgeleverd snelle service
ries Korver
ries Korver
1 Augustus 2023
Lekkage met spoed verholpen. Prima service
Theo Van Veldhuizen
Theo Van Veldhuizen
29 Juli 2023
Had lekkage aan de afvoer van de wc. Alladin kwam ongeveer meteen! Even materiaal gehaald, afvoer slang vervangen. Klaar! Voor een redelijke prijs, zeker voor de zaterdag.
Hanne Beijers
Hanne Beijers
26 Juli 2023
Zeer snelle respons! Gebeld wegens lekkage (geen spoed), maar konden dezelfde dag nog ingepland worden. Kundige loodgieter die ons probleem aan de lekkende afvoer meteen wist op te lossen. Ook het kraantje dat lekte is netjes vervangen. Zeer tevreden over de snelle en goede service, telefoonnummer staat als loodgieter genoteerd in mijn telefoonnummer, voor een evt volgende klus.
Jan-Pieter Peijs
Jan-Pieter Peijs
19 Juli 2023
Super nette mensen, alles snel gemaakt, rommel opgeruimd en schoongemaakt. Ook nog lesje loodgieten gekregen, super tevreden!
Martin Figee
Martin Figee
15 Juli 2023
We hadden een lekkage onder onze wastafel en deze is snel en vakkundig gerepareerd door Loodgietersbedrijf Utrecht. Zeer tevreden over de dienstverlening.
Leonard Renne
Leonard Renne
3 Juli 2023
Snel en goede service, erg goed werk verricht ook. Erg behulpzaam, ook nadat ze klaar waren.
Guido De Haan
Guido De Haan
26 Juni 2023
Loodgietersbedrijf Utrecht heeft ons oude gammele toilet vervangen door een modern hangend toilet met ingebouwd bassin. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat! De loodgieters/tegelzetters waren erg professioneel en dachten goed mee aan de oplossing voor ons toilet. Een echte aanrader! (De vloer tegels op de foto worden later nog door ons zelf aangepakt)
WL Merwe, van der
WL Merwe, van der
7 Juni 2023
Excellent, helpful, efficient, punctual, friendly, highly recommended